I helgen valde jag att stanna hemma och vila upp mig. En av anledningarna till att det blev just vila en den helgen va inte bara för att kroppen inte ville utan även för att jag har något viktigare som står runt hörnet. Här gällde det att tänka kvalité istället för kvantitet. Semester och tävling med laget = kvalité!

Som jag längtar till Funäsdalen. Den här veckan smäller vi av Mörksuggan genom ett kortare besök i Rättvik.

MEN Nästa vecka efter bara tre dagars jobb drar vi! På onsdagen direkt efter jobbet tar vi bilen packar den full med härliga brudar (ja såklart från Team She Rides) och vänder upp till Funäsdalen och Hotell Funäsdalen för den perfekta (bortskämda) uppladdningen innan Fjällturen.

Hotell Funäsdalen har valt att satsa på såna som oss som både vill ut och leka i skogen men också tycker om att bo vackert. Ett hotell som för mig signalerar kvalité vilket jag och min (efter helgen lite piggare) kropp ser otroligt mycket fram emot! Att få andas fjälluft, äta god mat och få pausa innan vi kör på igen med maxpuls till helgen 😉

Än är det inte försent att anmäla sig så kom upp och häng med oss!

Vi ses där! //S

Hotell Funäsdalen & Fjällturen

(Visited 216 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *