Johan Lilja, Mr Träning på Outside Sweden, deltog i Maya Mountain Adventure Challenge 2016 tillika den första deltävlingen i Adventure Racing World Series. I tre delar kan du följa Team Outside Pearl Izumis tävlingsberättelse.

Innan tävlingen hade vi satt upp ett antal mål. Ett par stycken var rent officiella och några var mer interna. Till de officiella fanns 1. Gå i mål. 2. Klara full bana. 3. Vara nöjda med vår insats. Det senare målet betyder att vi efter målgång skulle vara nöjda med de många kritiska beslut som fattas under alla dygnen och att vi ”ger allt” för att lyckas med de två första besluten. Vi pratade om placeringsmål och kom fram till att topp 10 är ett bra mål då fem av de deltagande teamen är högt rankade i världscupen.

Då vi nu var ett nytt team som tidigare inte tävlat med varandra (med vissa undantag) så var vi alla spända på just gruppdynamiken. Primärt var därför att hantera om det skulle uppstå person-kemiska problem. Det skulle visa sig att vi passade väldigt bra ihop vilket till stor del är att tacka för vårt resultat.

Tillbaka till banan!

Läs vidare på Outside Sweden.

Rock n Run!

/Sue

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *