Nää inte riktigt… Det var min kompis reaktion när jag berättade om mitt kommande äventyr och att jag håller på att lära känna mina nya klubbkamrater som även är mina klubbkamrater i Stockholm Multisport. Efter 4 dygn i skogen är jag väldigt övertygade om att vi kommer att ha nått en ny nivå av vänskap och förtroende. Om några timmar har jag mitt första planeringsmöte tillsammans med teamet.

team

Hur kommer det här sig då? Jo, jag har fått äran att bli medlem i Stockholm Adventure Team och min första tävling med teamet blir RAID in France. Ett Adventure Race i den franska vildmarken där måltiden förväntas vara 3 dygn o ja vi andra kommer in så där ett halvt dygn senare med en fantastisk upplevelse och många nya minnen och erfarenheter rikare…

adv

Vaddå ska ni hålla på i 3-4 dygn? Svaret är JA – det är en vila inplanerad i mitten på 3 timmar och sen om det krisar kan det bli en powernap i spåret. Men planen är att köra på! Jag har aldrig tidigare varit vaken så länge och samtidigt presterat så det ska bli intressant att se hur man kommer att fungera. Jag har tre starka teamkamrater med mig o pannbenet är det inte fel på hos någon.

france

Nu måste jag springa till affären för att köra upp lite nya karbiner 😉

Rock n’ Climb!

/Sue

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *